Back to the top

Intrebari frecvente

Cântați și la party-uri private sau vă concentrați doar pe apariții TV?

The Colours este o trupă care performează oriunde există oameni care vor o petrecere memorabilă. Fie ca e nuntă, botez sau un eveniment corporate, cheăma-ne, mergi pe mâna noastră și cu siguranță a doua zi te vei trezi cu zâmbetul pe buze!

Câte seturi cântați?

Fiecare eveniment are particularitățile lui, motiv pentru care este important să stabilim împreună ce vă doriți… avem toate resursele necesare pentru ca seara voastră să fie așa cum ați visat-o… ba chiar mai mult…
Voi nu trebuie decât să vă aduceți încălțările cele mai comode!

Pot folosi instalația voastră de sunet și alți artiști care urcă pe scena la evenimentul nostru?

Instalația noastră de sunet se poate folosi. Fiecare artist iși are, însă, propriul set-up. Așadar, va trebui ca echipa noastră tehnica să comunice toate detaliile cu reprezentanții lor.

Vă deplasați și în afara Bucureștiului?

Da. Suntem dispuși și entuziasmați să descoperim locuri și oameni noi. Pentru că, totuși, nu putem fi în doua locuri în același timp, ideal ar fi să verificați în prealabil disponibilitatea trupei pentru data care vă interesează.

Aveți toată infrastructura necesară sau trebuie să suplimentam noi?

Putem susține cu lejeritate un eveniment de 500 de oameni. Cum, însă știm cu toții că nu există doua evenimente exact la fel, de la acustică, la poziționare, la configurația spațiului și multe alte aspecte ce trebuie luate în considerare, avem de calculat totul până la cel mai mic amănunt.
Din fericire, pentru noi, nu există locație imposibilă.
Dispunem de tehnologia necesară pentru a avea un super sound pâna și în cele mai “pretențioase” locații (cum ar fi Palatul Parlamentului sau Cazino Sinaia).
Echipamentele pe care le folosim sunt în gama de top din întreaga lume. Le intâlniți la oricare dintre concertele lui Beyonce, Bruno Mars sau Maroon 5. Ba mai mult, la concertul său din România, Jason Derulo a cântat pe echipamentele noastre.

Daca veniți voi, ne-ar mai trebui și alt artist la eveniment?

Este extrem de important să discutam în prealabil despre eveniment. Carol vă va da toate detaliile… ce nici nu v-au trecut prin minte pentru ca party-ul vostru să fie perfect. Credeți-ne, are toate soluțiile!

Cu cât timp înainte este indicat să rezervăm o dată?

Ne bucurăm să primim foarte multe solicitări, asa că tot ce putem spune este:
Grăbește-te!

Puteți cânta în aer liber?

Da, categoric! Scena, însă, trebuie să fie acoperită, iar fundalul și pereții laterali inchiși. De reținut este faptul că siguranța oamenilor și a echipamentului tehnic rămân prioritare.

Puteti cânta piesa aleasă de noi pentru dansul mirilor?

Sigur că da! Chiar ne va face mare placere!

Avem nevoie și de DJ?

Cu siguranță, fiecare party are nevoie de DJ. Noi vă putem asigura acest serviciu, aducându-vă unul dintre cei 5 DJ de top cu care colaboram. Puteți angaja și un alt DJ, însă trebuie sa ne coordonam înaintea evenimentului.

The Colours 2019